JHY-B7FS Nickel gyújtógyertya

Gömbgátló,

Opel Astra F lengőkar, gátló, stabilizátor pálca, gumiharang csere

Xi'an Parri Ellenőrző Technológiai Co. Updated: Sep 23, Mi a különbség az üreges tömítésű gömbcsap és az üreges gömbgátló között? Megjelenés és szerkezet Az üreges tömítésű kapu szelepének szerkezete bonyolultabb, mint a gömbtömítésű gömbgátló szelepé.

felnőtt pinworm mit kell tennie

Megjelenésétől kezdve az üreges tömítéssel ellátott kapu szelepe magasabb, gömbgátló az azonos átmérőjű gömbtömítésű gömbcsap, és az üreges tömítésű gömbcsap teljes hossza hosszabb, mint a csuklós tömítésű kapu szelepé. Teljesítmény Az üreges tömítésű földgömb szelepének tárcsa egy adott helyen maradhat a mozgásban, ha fojtótárcsává változtatják az áramlás szabályozásához, míg a csuklós tömítés gömbgátló szelepe csak teljesen nyitott vagy teljesen zárt állapotban használható.

Meghatározás

Gömbgátló túlmenően, mivel az orrtömítésű zárószelep csak akkor lehet teljesen nyitva és teljesen zárva, amikor teljesen nyitva van, a közeg gömbgátló ellenállása a testben majdnem 0. Az áramlási ellenállás szempontjából, amikor az orrtömítésű zárószelep teljesen nyitva van nyitva van, az áramlási ellenállás kicsi, az üreges tömítésű gömbszelep nagy áramlási ellenállással rendelkezik.

A teljes vastagság általában meghaladja a 20 mm-t, és a magasabb követelményekkel rendelkező golyóálló üveg teljes vastagsága elérheti az 50 mm-t is.

Az üreges tömítésű gömbcsap áramlási ellenállása szerese a gömbtömítő zárószelepének. Tömítés A Bellow Seal Globe szelepnek csak egy tömítő felülete van, a tárcsa csak akkor érinti a tömítőfelületet, ha teljesen zárva van, ezért a tömítőfelület kopása nagyon kicsi.

verme oxiurus annita

Az orrtömítésű kapuszelepet az ék két oldala tömíti, az ék és az ülés tömítőfelületei mindig érintkeznek gömbgátló egymáshoz dörzsölődnek, így a tömítőfelületek könnyen viselhetők.

Telepítés és áramlási irány Az üreges zárószelep mindkét irányban azonos. A beépítéshez nincs szükség be- és kimeneti irányra, és a közeg mindkét irányban áramolhat.

Az orrtömítésű gömbszelep egyirányú áramlással rendelkezik, és szigorúan a szeleptesten lévő nyíl által jelzett irányba kell felszerelni.

Melyek az izzítási lépések az egyenes varrású acélcsövekhez? Gömbgátló 02, Kisméretű átmérőjű hegesztett csövek gyártásakor az API tanúsítóüzem kínai lágyításánál az acélcsövet melegítik egy bizonyos hőmérsékletre, ezen a hőmérsékleten tartják, majd lassan lehűtik szobahőmérsékletre. A lágyításnak többféle típusa van, mint például a teljes hevítés, a gömb-gátló hevítés és a stresszoldó hevítés.

Parria működtetett szelepek, működtetők és tartozékaik teljes választékát kínálja. Ha bármilyen kérdése van, vagy kérdése van velük kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: sale xaparri.

hogyan kell kezelni a férgeket egy gyermeknél